Dünyaca Ünlü “I MUSICI”nin Solisti Sergei Yerokhin Türkiye’de

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası‘nın başlattığı Virtüözlerin Müziği konser serisi Aralık ayında Rus asıllı İspanyol piyanist Sergei Yerokhin ile devam ediyor.

13 Aralık akşamı Süreyya Operası, müzikseverleri, Liszt’in Schubert eserlerindeki transkripsiyon dehasını, Norma operasının özünü nasıl 15 dakikaya yoğunlaştırdığını ve aykırı Rus besteci Modest Mussorgsky’nin benzersiz eseri Bir Sergiden Tabloları’ndan resmin müziğe tezahürü duyacakları harika bir resital programına davet ediyor.

Son dönemde bu programla verdiği resitallerle ve dünyaca ünlü I MUSICI ile çıktığı turneyle dikkatleri üzerine çekerek Avrupa’da adından söz ettiren, döneminin en yetkin gelenekçi piyanistlerinden Sergei Yerokhin, derin ve virtüözite içiren performansıyla Süreyya Operası’nda dinleyicilerini selamlayacak.

Süreyya Operası, tüm İstanbullu müzikseverleri seçkin ortamında Sergei Yerokhin‘in virtüözik yorumuyla müzikalitesi yüksek bu konser akşamına davet ediyor

Kam Management & Dermoskin’in katkılarıyla gerçekleşen konserler serisinin biletleri Süreyya Operası gişesinden ve Kadıköy Belediyesi’ne ait  https://bilet.kadikoy.bel.tr/ sitesinden satın alınabilir. 

Bunu paylaş: