4. Uluslararası Sinema ve Felsefe Sempozyumu, Onur Keşaplı’nın Yürütücülüğünde Kısa Film Paneli’ne Ev Sahipliği Yapacak

SineFilozofi tarafından bu yıl 10-12 Aralık 2021 tarihlerinde dördüncü kez düzenlenecek olan Uluslararası Sinema ve Felsefe Sempozyumu, Azizm Sanat yazar ve yönetmenlerinden Onur Keşaplı’nın yürütücülüğünü üstleneceği ve konuşmacıları arasında yer alacağı Kısa Film Paneli’ne ev sahipliği yapacak.

Yönetmen ve akademisyenler Zeynep Merve Uygun, Sezen Kayhan ve Burak Kaplan’ın katılacağı panel, kısa metrajın felsefi ve sinemasal olasılıklarına odaklanırken, gösterim ve seyir başlıklarını da tartışmaya açacak. Dört konuşmacının da kendi filmografi bağlamında felsefi izleklerini de dinleyicilerle paylaşacağı Kısa Film Paneli, 10 Aralık Cuma günü saat 17.30’da, Ankara Kent Konseyi AKK Kabul Binası’nda gerçekleşecek.

Akademik sunumlarla beraber üç gün sürecek sempozyumun birinci gününde saat 13.00’da Onur Keşaplı’nın yönettiği Azizm Sanat yapımı Prelüd/Başlangıç, ikinci  günü saat 12.15’te Burak Kaplan’ın yönettiği Gülen Gözler Matinesi ve saat 14.15’te Zeynep Merve Uygun’un yönettiği Zig Zag, üçüncü gününde ise Sezen Kayhan’ın yönettiği İmparatorlukta Zor Bir Gün izleyiciyle buluşacak.

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi katılım için https://www.sinefilozofievents.org/ adresi ziyaret edilebilir, etkinlikleri canlı yayınla izlemek içinse SineFilozofi’nin Youtube kanalını seyredebilirsiniz;

https://www.youtube.com/channel/UCIZnogswzJwUuHQSI4MGVyA

Bunu paylaş: