Onur Keşaplı, Kısa Filmde Üçüncü Sinema Çalışmasıyla IN THE PALACE Film Festival’da

Yazar ve yönetmenlerimizden Onur Keşaplı, bu yıl 31 Mayıs – 7 Haziran tarihleri arasında 19. kez düzenlenecek olan IN THE PALACE International Short Film Festival davetlisi olarak Bulgaristan’ın Pernik kentinde “Third Cinema on Short Film: Aestheticism of Politics in A Dark Moment of Faith, Branka, and First Swim” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

270 filmin izleyiciyle buluşacağı, kazanan yapıtların Akademi Ödülleri / Oscarlar ve Goya Ödülleri aday adayı olacağı IN THE PALACE bünyesinde düzenlenen Short Film Digest – Themes, Trends, Perceptions konferansındaki sunumunda Keşaplı, festivalde yarışan filmlerden Zornitsa Dimitrova’nın yönettiği A Dark Moment of Faith, K. Kovacs Akos’un yönetimindeki Branka ile Alexandros Kostopoulos’un yönettiği First Swim filmlerini üçüncü sinema kodları ve politik estetik kavramıyla değerlendirecek.

Filmlerin yönetmenleri ve ekiplerinin katılımıyla 4 Haziran saat 13.20’de Palace of Culture’de gerçekleşecek etkinlik ve festivalin programı hakkında ayrıntılı bilgi için;

https://inthepalace.com/en/19th-palace/festival.html

Bunu paylaş: