Azizm Sanat Örgütü’nden Direniş’e Destek Amaçlı Üç Video Çalışması

Azizm olarak Direniş’e destek amacıyla “Daha Fazla Taksim”, “Dikkat, Örgüt!” ve “küçük başbakan Büyük Abdest” adlarıyla 16-19 Haziran tarihleri arasında üç video çalışması gerçekleştirdik.

Daha Fazla Taksim: Azizm Sanat Sinema Okulu 2013 bahar döneminden öğrencilerimiz Merve Beker, Deniz Yıldırım, Semra Yamiş, Murat Kocaman, Murat Deniz ve Burcu Çelik, atölye kapsamında gerçekleştirdikleri projede Direniş’e destek veriyorlar. Kendilerini tebrik ediyor önümüzdeki dönem projelerini merakla bekliyoruz; “Daha Fazla Taksim Daha Fazla Direniş”
http://www.youtube.com/watch?v=Lig_IZ-SFag

Dikkat, Örgüt!: Azizm Sanat Örgütü’nün Direniş’e destek amaçlı hazırladığı ve Metin Tulu’nun oynadığı üçüncü video, “örgüt” sözcüğünden nem kapanlara geliyor… Eleştirilerinizi bekliyoruz;
http://www.youtube.com/watch?v=ID20I1oFiGU

küçük başbakan Büyük Abdest: Direniş’e destek amaçlı videomuz “Küçük Başbakan Büyük Abdest”i, 20 yaşındaki tiyatrocu oyunculardan birinin ailesinin, “kaldırın” emri doğrultusunda ve genç oyuncu adaylarının da bu tavrı içselleştirmesi sonucunda Youtube’dan kaldırmış bulunuyoruz. Çok kısa bir sürede büyük ilgi gören bu videomuzu önümüzdeki süreçte özel gösterimlerde sizlerle buluşturacağız. Tüm takipçilerimizden ve sanatseverlerden özür diler, eserlerimiz ve duruşumuzla direnişe direnç katmaya devam edeceğimizi beyan ederiz. Azizm Sanat Örgütü Videoyu izlemek isteyenler bize azizm.sanat@gmail.com adresinden ulaşabilirler.

Bunu paylaş: