Tasarım Köyü İzmir’in Katılımcı Başvuruları Başladı

1993’ten bu yana yılda iki kez düzenlenen Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması, bu sene İzmir’de “Tasarım Köyü” temasıyla gerçekleşiyor. Dokuz Eylül ve Yaşar Üniversitelerinde okuyan mimarlık öğrencilerinin öncülüğündeki etkinliğin özgün ve çekici atölyelerinin başlıkları ise geçtiğimiz hafta duyuruldu ve başvuruları başladı. Aralarında Azizm Sanat Örgütü proje kurulundan Deniz Yıldırım’ın da yer aldığı UMÖB’15 Tasarım Köyü İzmir Organizasyon Ekibi’nin çağrısını sizlerle paylaşıyoruz;
“Herkese merhabalar, sizin için minik haberlerimiz var.  27 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında İzmir Seferihisar Düzce Köyü’nde gerçekleşecek UMÖB’15 – TASARIM KÖYÜ İZMİR katılımcı başvuruları açılmıştır !
Geçtiğimiz süreç içerisinde sizin için 14 adet katılınası, 4 tane minik sürprizler yapacak atölyeler, tatlı söyleşiler, küçük mini etkinlikler ayarladık. Sizi toplamda 8 gün ağırlayacak, bunun 4’ünde çılgınlar gibi atölyelerde çalışmanızı bekleyeceğiz. Köyün muhtarından, bakkalına, Şükriye teyzesinden, kazı yapan görevlisine kadar herkes sizi bekliyor olacak, o kadar sevimli insanlar ki dibiniz düşecek.

Tasarımla ilgilenen herkesi (mimarlık, iç mimarlık, planlama, grafik tasarım, endüstriyel tasarım, güzel sanatlar fakülteleri…) bekliyoruz.

Başvuru için son tarih : 1 Temmuz 2015

Atölyeleri buradan inceleyebilir https://www.facebook.com/tasarimkoyuizmir

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. 
https://docs.google.com/forms/d/1QHS2B-NOSlEfhGQzj5fCQfhphxJP8x1gAN2_L3Xun-I/viewform 

Bunu paylaş: